مجله تخصصی بانوان | آرایشی، بهداشتی، مد، آشپزی و شیرینی پزی

فهرست

طرز تهیه سیب زمینی با سس پستو

شاید برخی از ما فکر کنیم که درست کردن غذا بدون گوشت و مرغ خیلی کار سختی است؛ اما غذاهای گیاهی بسیار خوشمزه ای هستند که خوب است هرازگاهی در برنامه ی غذایی‌تان جا داشته باشند. در ادامه سه غذای گیاهی خوشمزه که با سیب زمینی آماده می شوند را برایتان آورده ایم؛ با ما همراه باشید…
سیب زمینی با سس پستو

سس پستو عموماً به عنوان سس پاستا استفاده می شود، ولی برای سرو با سیب زمینی بسیار مناسب است و طعم دلپذیری به آن می دهد.

مدت زمــان طـــــــبخ: ۳۰ دقیقه

مناسب برای تعداد: ۴ نفر

جدول ارزش غـذایی برای سیب زمینی با سس پستو

کالری برای یک نفر: ۱۳۲ کالری

چربی برای یک نفر: ۳٫۲۰ گرم

پروتئین برای یک نفر: ۹٫۰۰ گرم

کربوهیدرات برای یک نفر: ۴٫۰۰ گرم

مواد لازم جهت تهیه سیب زمینی با سس پستو:

سیب زمینی تازه و کوچک: ۹۰۰ گرم

ریحان تازه: ۷۵ گرم

دانه کاج: ۲ قاشق غذاخوری

سیر، له شده: ۳ حبه

روغن زیتون: ۱۰۰ میلی لیتر

پنیر پارمزان و پنیر پکورینو، تازه رنده شده: ۷۵ گرم

نمک: به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

برگ ریحان جهت تزیین: مقداری

طرز تهیه سیب زمینی با سس پستو:

* سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا نرم و ترد شوند. آن ها را آبکش نمایید و داخل ظرف پذیرایی بریزید و تا زمان مصرف، آن را گرم نگه دارید.

* در همین فاصله، ریحان، دانه کاج، سیر و کمی نمک و فلفل را داخل غذاساز بریزید و به مدت ۳۰ ثانیه آن ها را خوب با هم ترکیب نمایید و به تدریج روغن را به آن ها بیفزایید تا مایه نرم و صافی به دست آید.

* مایه را داخل کاسه ای بریزید و هر دو نوع پنیر رنده شده را به آن اضافه نمایید.

* سس پستو آماده شده را روی سیب زمینی ها بریزید تا به خوبی آغشته شوند. غذا را با برگ ریحان بازل تازه تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید.

 


دسته بندی ها آشپزی

دیدگاه